Logo rijssensnieuwsblad.nl


Monique Woesthuis en Tineke Horst van HorstHuis kregen de meeste stemmen tijdens de verkiezing en mogen zich een jaar lang de favoriete winkel van Rijssen noemen.
Monique Woesthuis en Tineke Horst van HorstHuis kregen de meeste stemmen tijdens de verkiezing en mogen zich een jaar lang de favoriete winkel van Rijssen noemen.

Meeste stemmen voor het Horsthuis

RIJSSEN - Online community De Knipmusse heeft aan Rijssenaren gevraagd wat hun favoriete winkel is. "Tussen 1 mei en 6 juli konden inwoners hun stem uitbrengen. In totaal zijn er ruim 1843 stemmen uitgebracht," aldus een woordvoerder. De zes bedrijven die de meeste stemmen haalden in de eerste ronde zijn doorgegaan naar de tweede ronde. In de tweede ronde kreeg drankenspeciaalzaak HorstHuis de meeste stemmen en mag zich daarmee de 'favoriete winkel van Rijssen' noemen.

Deze zaak kreeg in de finale de meeste stemmen en mag een jaar lang de titel 'Favoriete winkel van Rijssen' dragen. De tweede plaats ging naar Cookingathome.

Gemoedelijk
De winkel is nu twee jaar gevestigd in Rijssen, aan de Grotestraat. "We hadden absoluut niet verwacht te zullen winnen. Wat superleuk! Dank aan alle stemmers," vertellen eigenaressen Monique Woesthuis en Tineke Horst. "De kracht achter onze winkel is de gemoedelijke sfeer en goede service. We proberen altijd onszelf te zijn, het is hier vaak erg gezellig in de winkel."

Bijna 80 winkels hadden zich aangemeld voor deze wedstrijd, hiervan gingen er zes door naar de tweede ronde. De overige finalisten waren PC Zij Straat, Cookingathome, Bomedo, Kapper Joop en Pearle Opticiens Rijssen.


Community
De Knipmusse is een initiatief om via Facebook een community van Rijssenaren te maken, waarmee informatie kan worden gedeeld. "Een tentoonstelling, evenement, uitvoering, weggelopen huisdier, oproep, reünie... te veel om op te noemen," vertelt een woordvoerder van de community. "Behalve de reguliere nieuwsvoorziening is er ook voor verenigingen, stichtingen en bedrijven de mogelijkheid om via De Knipmusse hun nieuws naar buiten te brengen." De initiatiefnemers plaatsen onder andere oude foto's en video's van evenementen.

reageer als eerste
Meer berichten