Logo rijssensnieuwsblad.nl


Een nieuwe serie bijeenkomsten van de Alpha-cursus begint op vrijdag 13 september.
Een nieuwe serie bijeenkomsten van de Alpha-cursus begint op vrijdag 13 september.

Eerste bijeenkomst van Alpha-cursus in september

RIJSSEN - Een nieuwe Alpha-cursus begint op woensdag 13 september in de Fakkeldrager aan de Enterstraat 94 in Rijssen."De cursus is bedoeld voor iedereen die zich afvraagt of er meer is en op zoek is naar de zin van het leven," vertelt een woordvoerder. "Ook mensen die rondlopen met andere levensvragen of meer te weten willen komen over God, Jezus, de Heilige Geest en het christelijk geloof kunnen hier terecht."

"Tijdens circa tien interactieve bijeenkomsten ontdekken deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt," zegt de woordvoerder. "We beginnen de cursus met een maaltijd. Daarna is er een korte inleiding, waarna deelnemers in groepjes uiteen gaan om verder te praten. De Alpha-cursus is voor mensen vanaf 18 jaar."De bijeenkomsten beginnen telkens om 19.00 en duren tot 21.30 uur. De laatste avond van de cursus is op woensdag 6 december.

Informatie en aanmelden
Belangstellenden die meer informatie willen of zich willen aanmelden kunnen een mail sturen naar f2hriannejan@hetnet.nl. "Vermeld hierbij de naam, adres, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer," laat de woordvoerder weten. Bellen kan met Rianne Nijsink via 0548 - 519210 of met Ingrid Podt via 0547-385372.

Meer informatie staat ook op de website

reageer als eerste
Meer berichten