Verkoopdag bij DAC de Molenhoek.

Waren- en rommelmarkt Siloah Rijssen

05-06-2013 10:17
VAN DE REDACTIE
0 reacties
Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker
RIJSSEN - Siloah Rijssen houdt op zaterdag 15 juni van 09.00 tot 15.00 uur een waren- en rommelmarkt   In en rondom DAC de Molenhoek, aan de Butaanstraat 20 te Rijssen, staan dan een groot aantal kramen opgesteld.

Er wordt een grote diversiteit aan producten aangeboden, zoals boeken en cd's, baretten, tuinartikelen, woonaccessoires en snoep. Ook op het gebied van etenswaren en gebak, koek ,cake en kruidkoek uit eigen bakkerij wordt in ruime mate voorzien. Het assortiment is dit jaar uitgebreid met damesschoenen, damestassen, waspoeder en merktoiletpapier tegen betaalbare prijzen.

Een groot aantal kramen is ingeruimd met rommelmarktspullen. Een breed assortiment van tweedehands artikelen wordt aangeboden. Voor de kinderen is er deze keer een skelterbaan.

De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan de bewoners en deelnemers met een verstandelijke en soms ook lichamelijke beperking die wonen en werken binnen Siloah Rijssen. Geran B.V. gespecialiseerd in hekwerkonderdelen en toegangsautomatisering, overbuurman van DAC De Molenhoek ondersteunt de waren- en rommelmarkt door het houden van 'open huis'.

Inzamelen goederen
Voor deze verkoping zijn zij blijvend op zoek naar spullen voor de rommelmarkt. Inleveren spullen kan op vrijdag 14 juni van 09.00 tot 16.30 uur, aan de Butaanstraat 20 te Rijssen. Grote meubelen, banken, kasten of bedden in zijn niet welkom.


SqlXml execution failed. ORA-00936: missing expression
  • Agenda